Skip to main content
About Joëlle

Joe loves it when a plan comes together

Joëlle Niessen (zeg maar ‘Joe’) werd geboren en getogen in Eindhoven, waar ze een gelukkig bestaan leidt samen met man en kids (Lexie en Lennon). Ademt fashion en alles wat met interieur te maken heeft. Mag wakker gemaakt worden voor mooie dingen. Is altijd te porren voor een wijntje, een etentje of een feestje. Wordt minstens zo gelukkig van een avondje Netflix.

Kan zichzelf compleet verliezen in een perfect moodboard of een gelikte eindpresentatie. Geniet intens van specifieke kleurcombinaties en rijke materialen. Heeft een gruwelijke hekel aan kou en overwintert het liefst op Curaçao. Is enerzijds altijd haar sleutels kwijt; anderzijds een perfectionist die feilloos weet welk stofje tot welk stoffenboek behoort. Noem haar gerust een prettige chaoot die altijd met 1001 dingen bezig is.

Joëlle gaat goed op een rustige basis. Maakt het spannend met mooie materialen en gedurfde eyecatchers. Een gewaagd behangetje, of dat te gekke fauteuil waar je normaal niet snel voor zou vallen; Joëlle trekt alles uit de kast, maar vooral jou uit je comfortzone… en reken maar dat dat beloond wordt ;-). Ze rust dan ook niet voordat haar plan tot in de puntjes gerealiseerd is; gelijk de reden waarom ze je met alle liefde compleet ontzorgt in de uitvoering.

Let’s create that sparkle in your interior!

Projecten

Werkwijze