Skip to main content

Zo til ik jouw interieur naar een next level

Nice to meet you

Om die langverwachte sparkle in je interieur te brengen, wil ik ontdekken waar je van droomt en wat bij je past. Daarom kom ik naar je toe om je te leren kennen. Samen bekijken we de ruimte(s) die je wilt aanpakken en bepalen we voor welke stijl we gaan.

01

Let’s get creative

Terwijl we door je huis lopen, beginnen de ideeën al te borrelen en heb ik nog maar één missie: jouw interieur naar een next level tillen. Ik laat me inspireren door alles om me heen en verras je met een tastbaar plan voor een spannend interieur, inclusief moodboard en 3D ontwerp.

02

The surprise

Als kers op de taart nodig ik je uit in mijn studio in Eindhoven. Hier laat ik je zien hoe ik jouw ruimte kan transformeren tot een verbluffend totaalplaatje. In deze inspirerende studio is alles voorhanden om naar wens nuances aan te brengen. Je gaat naar huis met een concreet plan voor een adembenemende make-over.

03

Let’s make things happen

Met liefde ontzorg ik je in de uitvoering van dat plan; van begeleiding bij het shoppen tot aansturing van vaklui en het uit handen nemen van de complete styling. Zie me gerust als jouw partner in crime die anytime voor je klaarstaat. Samen met mijn netwerk aan betrouwbare partners beloof ik je een interieur dat van A tot Zeeppompje klopt.

Let’s create that sparkle in your interior!

Sparkles

Voor welke sparkle je ook kiest: het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend.

Klik op het pijltje om de verschillende sparkles te bekijken.